juni 13, 2024

Tas laten bedrukken

2 min gelezen

Promotie materialen doen het altijd goed om reclame te maken voor je bedrijf. Een tas laten bedrukken zorgt ervoor dat je overal en altijd wordt gezien. Veel relatiegeschenken bereiken geen groot bereik, maar met bijvoorbeeld een bedrukte reistas komt de naam of het logo van je bedrijf in elk land. Een professionele uitstraling zorgt ervoor dat je wordt gezien, uiteindelijk draait het daar om.

Mogelijkheden met een logo

Tas-bedrukken

Een laptoptas laten bedrukken is een uitstekend middel om als waardevol geschenk te geven aan je relaties. In combinatie met een ander geschenk wordt je bedrijf altijd gepromoot, maar ook de plaatselijke voetbalvereniging kun je promoten met sporttassen waarop de naam of het logo van je bedrijf staat. De tassen zijn voorzien van handige hengsels en een schouderband. Op deze manier komt niet alleen de vereniging maar ook je bedrijf professioneel voor de dag.

Promotiemateriaal voor de beurs

Met goedkope tassen die bedrukt zijn om weg te geven aan bijvoorbeeld bezoekers op de beurs bereik je veel mensen. Je kunt een goedkope boodschappentas laten bedrukken en deze uitdelen aan alle bezoekers. Of een koeltas die de mensen mee kunnen nemen op vakantie of naar het strand. Er zijn vele mogelijkheden met onze tassen als promotiemateriaal met jouw bedrijfsgegevens.

Schoudertassen en rugtassen

Ben je als bedrijf op zoek naar stevige rugtassen van uitstekende kwaliteit om te bedrukken? Ook voor rugtassen waarin zwaardere voorwerpen worden vervoerd ben je bij ons aan het juiste adres, bedrukt en al. Verschillende modellen en kleuren die je kunt laten bedrukken. Hiermee kun je verschillende doelgroepen bedienen, van scholieren tot aan zakenmensen. Voordat we definitief beginnen met de productie krijg je altijd een digitaal voorbeeld, zo weet je precies hoe je relatiegeschenk er uit komt te zien als deze klaar is.