juni 13, 2024

Mooie pen om officiële documenten te ondertekenen

2 min gelezen

Vaak zijn we er wat nonchalant in als het om een boodschappenbriefje of een post-it-memo gaat; snel en gemakkelijk iets noteren met de eerste de beste pen die je tegenkomt. Zo’n reclame pen waarvan er dertien in een dozijn gaan. Ze schrijven een poosje en zijn na korte tijd al wegwerp geworden. Je vindt er talloze van in je keukenla, handtas of op je bureau in het pennenbakje. Goed genoeg voor dagelijks gebruik. Voor de serieuzere zaken in het leven is een kwaliteitspen meer op zijn plaats. Voor de ondertekening van een koopcontract van een nieuwe woning, een arbeidscontract die hoort bij je nieuwe baan of zelfs een huwelijksakte moet je mooie luxe pennen online bestellen. Daarmee komt het ondertekende beter tot zijn recht. Zo’n moment is te belangrijk om met een goedkope anonieme pen af te doen. Onderteken met stijl. Het wordt een herinnering voor het leven. Daar mag best wat extra aandacht voor zijn.

Pen waar je zuinig op bent

Een goede en mooie pen die altijd meteen schrijft, heb je het liefst altijd bij je. In je tas mee naar het werk of school. Zo’n kwaliteitspen kan tegen een stootje en zal je niet gauw in de steek laten. Vlekkeloos en met een constante inktlijn voldoet het altijd aan je verwachtingen. Echter, er kleeft een nadeel aan. Want iedereen is dol op zo’n dierbaar stuk schrijfgerei. De kans om het kwijt te raken omdat het in andermans etui verdwijnt is aanwezig. Als je echt zuinig op je pen bent laat je er je naam in graveren bij Parker pen kopen bij pengraveren.nl. Dan blijft het langer jouw geliefde eigendom. Ook cross bij pengraveren.nl biedt deze service. 

Van wie is deze pen?

Wanneer je bij Lamy bij pengraveren.nl een pen aanschaft dan hoor je deze vraag niet meer. Je naam staat erin en daarmee is de discussie gesloten. Die fijne pen is van jou. Zeker weten.