juli 14, 2024

3x inspiratie voor cadeau’s

2 min gelezen

Ken je dat gevoel, de verjaardag van je beste vriendin, vriend, zus of neef zit er aan te komen en je hebt geen idee wat je hen als verjaardagscadeau moet geven. Je struint het internet af voor inspiratie maar komt telkens op hetzelfde uit en in de hoop dat je onderweg inspiratie opdoet loop je een rondje door de stad. Als de jarige zelf ook niet weet wat hij graag zou willen krijgen voor zijn verjaardag hoef je niet meer met je handen in het haar te staan. Hier lees je meer over een aantal cadeau’s die niet alleen altijd goed zijn, ook zijn ze nog eens hartstikke origineel.

Gadgets

Vooral voor verjaardagen van mannen vind ik gadgets altijd leuk om te geven. Stiekem vinden mannen die nieuwste snuisterijtjes echt wel leuk. Of ze nu houden van muziek of gamen, met gadgets kom je al snel heel ver. Je kunt bijvoorbeeld een draadloze speaker cadeau doen. Hiermee kan de jarige optimaal genieten van zijn favoriete nummers tijdens die barbecue in de tuin met zijn vrienden, een gezellig avondje beerpongen met zijn maten of in zijn ware mancave. Wil je het zelf nu iets rustiger houden, dan kun je bijvoorbeeld voor een nieuwe hoofdtelefoon gaan. Tegenwoordig zijn hoofdtelefoons er in allerlei verschillende soorten, maten en kleuren en hebben ze allerlei handige functies. Niet alleen een uitkomst voor het luisteren van muziek, maar ook wanneer de jarige een echte gamer is.

Activiteit

Eigenlijk vind ik een activiteit nog het leukste cadeau om te geven. Het is net even wat anders dan een fysiek cadeau, het is meer een echte ervaring. Wat dacht je van een middagje karten, indoor snowboarden, een ballonvaart, een rondje crossen op een quad of een helikoptervlucht? Ik weet zeker dat de jarige dat niet snel gaat vergeten. En ook een leuk bijkomend voordeel, je kunt vaak zelf ook mee.

Fotografie

Met de nieuwe smartphones die tegenwoordig uitgerust zijn met prima camera zijn veel mensen geïnteresseerd geraakt in fotografie. Het is een dure hobby en daarom is het leuk om de jarige hier een beetje bij te helpen. Je hoeft niet direct een nieuwe camera cadeau te doen (wat natuurlijk wel mag), maar een accessoire is ook altijd handig. Ga bijvoorbeeld voor een fijne cameratas, speciale lens, een SD kaart voor extra opslag, fotoboek, onderwaterhuis, regenhoes of statief. Is de jarige zelf nog aan het sparen voor een fijne camera, dan is een cadeaubon van dat merk ook altijd een goed idee.