juni 14, 2024

Sauna geuren kopen bij Bodyfit

2 min gelezen
Bodyfit

Voor de verjaardag van een vriendin wilde ik sauna geuren kopen. Ze heeft sinds kort namelijk een eigen sauna bij haar thuis. De saunageuren maken van een saunabezoek een heel andere ervaring. De geuren ruiken niet alleen goed maar kunnen ook je gemoedstoestand veranderen. Elke geur brengt een ander gevoel met zich mee en heeft een andere uitwerking op lichaam en geest.

Sauna geuren kopen

Sauna geuren kopen voor een extra dimensie aan de sauna

Je kunt de sauna geuren kopen in de webwinkel van Bodyfit. Dit bedrijf is gespecialiseerd in onder andere sauna’s en zwembaden en ze hebben dus ook veel accessoires. De sauna geuren zijn opgietmiddelen die je gebruik in een Finse sauna. Je mengt het opgietmiddel met water en vervolgens lepel je kleine hoeveelheden over de saunastenen. Als het mengsel verdampt, komt de geur vrij. Dit wordt ook wel aromatherapie genoemd. Er zijn verschillende geuren te koop zoals eucalyptus, dennen, jeneverbes, lavendel, rozemarijn, oranjebloesem, dennen, munt, bergamot, groene thee en ylang-ylang. Elke geur heeft zijn eigen eigenschappen. In de webshop kun je ook precies zien wat de geur voor je lichaam doet. Ontspannend, verfrissend, verkwikkend of opwekkend.

Sauna

Diverse accessoires voor in de sauna

Wil je ook sauna geuren kopen? Als cadeau of gewoon voor jezelf? Dan kan ik je zeker de webshop van Bodyfit aanraden. Zij zijn echt gespecialiseerd in wellness dus ze weten precies wat wel en niet werkt. Ze kunnen je daarom ook prima van advies voorzien. En naast de saunageuren kun je ook andere leuke accessoires kopen zoals sauna stenen, brillenrekjes, stortemmers of zoutkristallen. Ook zijn er speciale crèmes te koop die je opsmeert voordat je de de sauna ingaat. Als je via de webshop van Bodyfit bestelt dan weet je dat je kwaliteit koopt van een fysieke winkel. Daarnaast wordt er snel geleverd en kun je veilig betalen met iDeal. Bestel je voor meer dan €75,00 dan wordt je bestelling gratis thuisbezorgd.

Meer verhalen