juni 13, 2024

Horeca parasols voor op het terras

1 min gelezen

Omdat het weer zo kan omslaan en we niet precies weten wat voor soort weer wij volgende week kunnen verwachten leek het ons verstandig om ons terras weerbestendig te maken. Met een aantal Horeca parasols kunnen de klanten in de schaduw en droog plaats nemen op het terras.

xterior-logo

Specifieke eisen

Omdat we bij onze bar een uniek concept voeren waarbij het interieur en de hele beleving binnen een grote rol speelt bij het onderscheidend vermogen, is het belangrijk dat wij dit in alles weer terug laten komen. De Horeca parasols zijn niet aan het oog te ontkomen als ze er eenmaal staan en daarom willen wij deze op onze voorkeuren (het interieur) laten afstellen.

We hebben al een keer eerder windschermen aangeschaft bij Xterior omdat het nogal kan waaien op het terras. Gelukkig hadden we het nummer nog van dit bedrijf omdat deze ook gespecialiseerd is in Horeca parasols. Toen we de windschermen hadden aangeschaft waren we nog aan het twijfelen over de parasollen en hebben besloten dit op een ander moment te doen. Er is toen wel een prijsopgave gemaakt en deze is hadden wij nog liggen.

Contact

We hebben weer contact opgenomen of deze prijsopgave nog steeds geldig was en dat we dan akkoord zouden gaan. We stonden gelukkig nog in het bestand en we konden dus bestellen.

 

Meer verhalen