juni 14, 2024

Dit zijn de kinderkamer trends van 2021

2 min gelezen
matras 90x190 Perfecthomeshop

De zomer staat voor de deur en woonwinkels zoals IKEA mogen weer open: het is dus tijd om je huis op te knappen! Misschien heb je weer zin om de gemeenschappelijke ruimtes binnen je woning een nieuwe look te geven. Of wat denk je er van om de slaapkamers van je kinderen een frisse uitstraling te geven? Naast het kopen van een matras (bijvoorbeeld de matras 90×190 op Perfecthomeshop) zijn er aantal andere zaken waar je naar moet kijken. Doe wat inspiratie op door te kijken naar de kinderkamer trends van 2021. 

matras 90x190 Perfecthomeshop

Trendy kinderkamers voor jou

Met de kinderkamer trends van 2021 maak je gelijk iets moois van de ruimtes voor je kinderen. Daar wordt jij en je kinderen helemaal vrolijk van! Hier zijn enkele trends die je ter inspiratie kan gebruiken bij het ontwerpen van een nieuw interieur.

  • Natuurlijke materialen. Natuurlijke materialen maken elke kinderkamer veel hipper dan gewoonlijk! Denk aan bijvoorbeeld houten kasten of bed structuren of rotan stoelen of manden. Een bureau van natuurlijk materiaal is ook perfect.
  • Dieren als thema. Welk kind is nou niet gek op dieren? Maak de kinderkamer een dierentuin door dierenknuffels of accessoires met dieren erop erin te zetten. Of gebruik bijvoorbeeld dier printjes op de muur.

Sfeervolle accessoires. Versier de kamer sowieso met een aantal accessoires die een gezellige en huiselijke sfeer creëren voor je kinderen. Een vloerkleed is een must in een kinderkamer: zo kan je kind lekker spelen op een veilige manier. Daarnaast zet het de toon voor de rest van de kamer! Andere accessoires zijn bijvoorbeeld een klamboe, een nachtkastje, een nachtlampje erop (of aan de muur) of een aantal posters op de muur.