juli 14, 2024

Een frietwagen bij jou in de tuin?

1 min gelezen

Een frietwagen bij jou thuis? Dit is te realiseren bij Snackmobiel.nl. Wanneer je eens een kijkje neemt op deze website dan zal je zien wat ik bedoel. Inmiddels spreek ik uit eigen ervaring als ik zeg dat je hier lekker kunt eten en er ook een gezellige sfeer meekomt. Want de mensen die de friet en de snacks verzorgen zijn ook nog eens erg vriendelijk en weten iedereen echt te verrassen met het eten. Snel en goed gebakken stonden onze gasten te smullen! Er zijn een hoop complimenten uitgedeeld aan de medewerkers van de snackmobiel. Dat is ook de reden waarom ik dit bericht achter laat op dit blog. 

Deze aanrader houden wij zelf ook in gedachten

De frietwagen die bij ons in de voortuin stond was erg schoon en alles zag er professioneel uit. Om eerlijk te zijn hebben wij niet één opmerking over de goede service en de kwaliteit van dit bedrijf. Voor een volgend feestje of voor het verrassen van mijn schoonouders, zullen wij zeker weer contact opnemen voor het maken van een reservering. 

Ons feest was een feest om nooit meer te vergeten. Dit feest was eigenlijk zonder reden maar gewoon omdat wij graag iets leuks organiseren voor de mensen die wij liefhebben. Nu drie maanden later wordt er nog steeds gesproken over de heerlijke friet op ons feest.

Frietwagen