juni 13, 2024

Kinderkleding vind u in het geweldige assortiment van Woods

2 min gelezen

Afgelopen weekend heb ik genoten van een leuke eerste en tweede kerstdag. Ik heb kerstmis samen gevierd met familie, vrienden en natuurlijk mijn gezin. Ik wilde mijn zoon en nichtjes leuke cadeaus geven voor kerst. Maar waar kon ik leuke cadeaus vinden voor kinderen? Op deze vraag heb ik het perfecte antwoord gevonden en dat is Woods kinderkleding.

kinderkleding

Over het assortiment van Woods

Woods is een geweldige aanbieder op het gebied van kinderkleding. In het assortiment van Woods vind u namelijk tientallen verschillende kledingmerken en het zijn zeker niet de minste merken! U vind namelijk absolute topmerken zoals; Vingino, Scotch Shrunk, Ninni Vi, Cars, Flo, Scotch r’belle, Nik&Nik, Name It en nog veel meer.

Woods

Hoe is Woods ontstaan?

Woods is ontstaan als een familiebedrijf in de jaren ’80. Joke Schuurman opende namelijk een baby en kinderkledingwinkel in haar woonplaats Ommen. Eind de jaren ’90 zijn de dochters van Joke Schuurman toegetreden tot het familiebedrijf. Na het toetreden van Petra en Mariska haar dochters zijn er vier filialen en een webshop bijgekomen. Woods wordt steeds groter en ik ben ervan overtuigd dat u snel een filiaal van Woods in uw buurt gaat vinden.

Webshop

Waar kunt u de filialen van Woods vinden?

De filialen van Woods zijn terug te vinden in de provincies Gelderland en Overijssel. Momenteel is Woods ook druk bezig met het openen van een nieuw filiaal in Elst Gelderland. De overige filialen staan gevestigd in Ommen, Deventer, Duiven, Nijverdal en Arnhem. Dus bent u opzoek naar een geweldige kinderkledingwinkel? Bezoekt u Woods dan eens!