juni 13, 2024

De perfecte grasmaaier bij Fixami

2 min gelezen

Bent u op zoek naar een goede grasmaaier? Dan bent u aan het juiste adres bij Fixami! Zij hebben een zeer ruim assortiment aan verschillende grasmaaiers en daarom zit er altijd een perfecte grasmaaier voor u tussen!

Met een grasmaaier maakt u uw tuin klaar voor de zomer. In het ruime aanbod van Fixami aan dit product vindt u verschillende types: accu grasmaaiers, benzine grasmaaiers, elektrische grasmaaiers en handgrasmaaiers.

Accu grasmaaier

Dankzij de accu grasmachine kunt u draadloos het gras afrijden, er hoeft dus steeds geen stopcontact in de buurt te zijn. Het maai bereik is afhankelijk van de sterkte van de batterij. Deze grasmaaiers zijn zeker ook geschikt voor grotere tuinen.

Benzine grasmaaier

De benzine grasmaaier heeft als grootste voordeel dat het gras draadloos afgereden kan worden, u heeft geen elektriciteit nodig. Hierdoor kunnen deze grasmachines een grotere maaibreedte bieden. Dit type grasmachine uit zich het best in grotere tuinen.

Elektrische grasmaaier

Deze grasmaaier is eerder geschikt voor kleine tuinen met weinig bloemen of bomen. De elektrische grasmaaier vergt weinig onderhoud, maakt minder lawaai en zijn goedkoper dan de benzine grasmaaiers.

Hand grasmaaier

Het gebruik van een handgrasmaaier is geschikt voor kleinere gazons. Ze zijn goedkoop, milieuvriendelijk en wendbaar. Voor de aandrijving moet u zelf zorgen.

Contact over grasmaaier met Fixami

Heeft u een vraag of wilt u graag advies van een expert van Fixami? Neem dan contact op via het telefoonnummer 025882671 of stuur een e-mail naar contact@fixami.be. Ook heeft u de mogelijkheid om te chatten via de website van Fixami.