juni 14, 2024

Voor de kleine ondernemer

2 min gelezen
bedrukte mok

Of je nu een bedrijf hebt waar je ieder jaar te maken krijgt met duizenden klanten en relaties, of je hebt een kleine webshop met een gering aantal klanten. Een bedrukte mok kun je altijd laten maken bij mokken.nl, zowel een grote afname of een klein aantal is mogelijk. De prijs voor het instellen blijft altijd gelijk, wel profiteer je van een extra korting wanneer je een groot aantal mokken afneemt. Tevens is het niet verplicht om een mok laten bedrukken, wil je een blanco mok in kleur zonder opdruk is dit ook mogelijk.

bedrukte mok

Maak gebruik van de drinkmokken

Ook wanneer je gaat kamperen is een mok ideaal, even naar het toiletgebouw om de mok af te wassen en je kunt er weer even tegen. Als eigenaar van een camping is het natuurlijk ideaal om iedere campinggast te voorzien van een mok, je geeft niet alleen dat beetje extra service ook denk je na over het milieu. Plastic bekertjes zullen minder worden gebruikt, en onbedoeld kun je ook nog reclame maken voor je camping. Een leuke afbeelding van de camping met de naam erbij zullen de gasten zeker blij mee zijn, en niet te vergeten wordt de mok altijd gebruikt.

Geschikt voor alle feestdagen

Wat voor bedrijf je ook hebt, eigenlijk kun je de mokken in ieder bedrijf inzetten om reclame te maken. Maar ook wanneer je kerstpakketten maakt, een pakket voor Sinterklaas of een andere gelegenheid zijn de mokken te gebruiken. Voordeel is dat je de gewenste kleur kunt kiezen, en een afbeelding en tekst naar keuze. Waar je de mok laten bedrukken ook voor gebruikt, iedereen zal zien dat er tijd en aandacht is besteedt aan het ontwerp ervan. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn betreft de mokken, neem dan contact op met de website van mokken.nl.