juni 14, 2024

Een zoet en lief cadeau pakket voor iedereen.

2 min gelezen

Soms is een cadeau verzinnen het moeilijkste wat er is. Want wat je zelf leuk vindt, hoeft de persoon die je het geeft niet altijd even leuk te vinden. Vaak gebeurt dat wel omdat je je vrienden natuurlijk erg goed kent. Maar soms is een cadeau verzinnen echt moeilijk, en het komt vaak voor dat iemand alles natuurlijk al heeft. Zelf heb ik afgesproken met paar vrienden dat we niet meer doen aan een cadeau, maar bijvoorbeeld dagjes weg gaan. Het is al lastig om een cadeau te verzinnen voor iemand die alles al heeft, maar ook wanneer je heel goed bevriend bent dan ruil je vaak van cadeau. Tenminste dat gevoel had, of heb, ik erg met mijn vrienden. Dus wij hebben daar natuurlijk iets op verzonnen.

Dagje weg is ook altijd een goed idee

Iedereen heeft het natuurlijk druk met zijn werk, huishouden en noem maar op. Dan schiet het er soms wel eens bij in om wat leuks te gaan doen. Dan is het altijd goed om een dagje te plannen om er even tussen uit te gaan. Denk aan de dierentuin, aqaurium of eventueel gewoon een dagje naar de stad. Dat kan natuurlijk al erg leuk zijn. En je kan meteen goed bijkletsen en nieuwe herinneringen maken. Want we weten allemaal dat op zulke dagen de meest grappige verhalen naar voren komen en gemaakt worden. 

Iets te eten is ook altijd een goed idee

Wil je liever niet een dagje weg, dat kan natuurlijk ook, dan heb je de keuze om wat te eten te geven. Dat doet het ook altijd goed. Dan kan je er ook gelijk een avondje bankhangen van maken met wat lekkers te eten en te drinken. Denk bijvoorbeeld aan een kaas pakket, een vlees pakket of eventueel iets zoeters zoals een chocolade pakket. Je weet natuurlijk een beetje de smaak van jouw vrienden en dan kan je ook gemakkelijk wat uitkiezen wat ze lekker kunnen op smikkelen. Heb je liever geen eten? Dan kan je ook altijd kijken naar een bier of wijn pakket. Dat doet het natuurlijk ook altijd goed. En wie weet bof je en mag je mee er van drinken.

Dus wat geef jij jouw vrienden altijd cadeau? Weet jij nog altijd met jouw creativiteit een materialistisch cadeau te geven of ga jij net zoals wat ik doe liever een gezellig dagje weg?