juni 13, 2024

Airforce, hét Nederlands jassenmerk met kwaliteit

2 min gelezen

Als je redelijk bekend bent in de mode dan kan het merk Airforce je niet zijn ontgaan. Het is een Nederlands jassenmerk dat inmiddels meer dan 20 jaar jassen produceert. En niet zomaar jassen, maar jassen van hoogwaardige kwaliteit. Wat dat betreft zijn het prachtige modellen die je vooral heel erg warm houden. Dat is uiteindelijk wat je van een goede jas mag verwachten: stijlvol, maar functioneel. Airforce is het merk dat dat biedt en weten hoe ze dat precies kunnen bereiken. 

De oprichting van Airforce

Om precies te zijn is Airforce opgericht in het jaar 1998. Het is een hecht familiebedrijf en vinden familiewaardes dan ook belangrijk in het leven. Ze proberen de warmte van het familieleven over te brengen naar hun jassen productie. Alhoewel dat nooit volledig te bereiken is, proberen ze hun jassen wel net die extra warmte mee te geven. Dat doet Airforce door met veel zorg en liefde de jassen te produceren. Slogan van Airforce luidt dan ook: “dat extra beetje warmte is wat we allemaal verdienen”. 

De Airforce jas

Als je eens door het assortiment kijkt van de Airforce jas merk je gauw genoeg op dat het erg stoer en stijlvol overkomt. Dat is juist ook de bedoeling van Airforce. Je vindt een ruim assortiment aan winter- en zomerjassen, voor elk moment van het jaar geschikt. Naast de normale jassen biedt Airforce ook de parka jassen aan. Parka jas is een jas met capuchon en is iets langer dan een normale jas. Tegenwoordig is dat helemaal trendy en Airforce speelt hier handig op in. Overigens vind je naast de jassen collectie ook shirts, sweaters, jeans en hoodies van dit merk.

De Airforce jas voor dames

Naast dat Airforce een groot aanbod heeft aan heren jassen, vind je ook Airforce jas dames terug. Ook hier heb je een normale Airforce dames jas, maar ook parka’s. Er zijn diverse kleuren beschikbaar en zijn perfect te combineren met andere items uit de Airforce collectie. De meeste jassen zijn voorzien van een rits plus knoopsluiting. Dat betekent dat je jas dubbel is geïsoleerd en dat er zeer weinig kou doorheen komt. 

Airforce jassen in de sale

Airforce jassen zijn relatief duur, maar vooral tijdens speciale feestdagen zijn dit soort items met grote kortingen te scoren. Houd de verschillende webshops dan ook goed in de gaten voor uitverkoop en wees er snel bij. Airforce jassen raken tijdens uitverkoop namelijk snel uitverkocht.