juni 13, 2024

Eindelijk van dat vieze roken af!

2 min gelezen

In de maand oktober heb ik een verandering aangebracht in mijn leven. Namelijk het stoppen met het ‘’echte roken’’. Ik kon dit doordat ik een e-sigaret had aangeschaft op de site https://esigarettenbestellen.nl/. Ik kwam op deze site terecht door een tip van een vriend. Hij rookte eerst ook maar toen hij de e sigaret probeerde was hij meteen overgehaald. Hij vond het lekker en liet het mij daarom ook proberen. Toen ik de e sigaret rookte, was ik heel erg verbaasd. Het had veel weg van het echte roken en het was ook nog eens heel lekker.

Alleen maar voordelen

E sigaretten bestellen

Omdat het roken van de e sigaret mij zo goed beviel, besloot ik om er zelf ook een aan te schaffen. Ik vond het kiezen van de juiste e sigaret op de site https://esigarettenbestellen.nl/  erg moeilijk dus daarom belde ik een vriend van mij op voor advies. Het advies was goed want de e sigaret die ik 2 dagen later binnenkreeg, beviel me goed. Vooral de nasmaak vind ik erg lekker. De drang naar een sigaret wordt steeds minder, merk ik. Wat ook nog een voordeel is, is dat het niet stinkt en dat je geen as hebt. Alleen maar voordelen dus!

E sigaretten bestellen

Eentje zonder nicotine

Ook heb ik nog een tweede bestelling gedaan op https://esigarettenbestellen.nl/ : Een e-sigaret zonder nicotine. Ik wil deze sigaret uiteindelijk gaan roken als ik de laagste nicotinestand op mijn huidige e sigaret heb gehad. Ik zet hem namelijk wekelijks een standje lager om zo stap voor stap af te kicken van de nicotine. Ik ben nu al over de helft van de standjes heen en het bevalt me ontzettend goed. Ik heb er vertrouwen in dat het allemaal goed gaat komen!