juni 14, 2024

Puzzels voor jong en oud

2 min gelezen

Vroeger als klein meisje kwam je graag bij je grootouders op visite. Gezellig bij opa en oma spelen en kletsen met een heerlijk maria beschuitje. Je herinnert je ook nog altijd goed dat er een grote groene mat op tafel lag met daarin een puzzel jan van haasteren 1000 stukjes. Alweer diezelfde puzzel dacht je of zouden ze nog niet klaar zijn met de puzzel van vier maanden geleden? Als klein meisje dacht je altijd maar wat een saaie puzzels met al die poppetjes en puzzelen is toch ook alleen maar voor opa en oma’s.

Jan van haasteren puzzel

Nu je zelf wat ouder bent en we tegenwoordig toch in een moderne tijd leven verdiep je jezelf steeds meer in het puzzelen. Want toch zag dat er altijd leuk uit bij je opa en oma. Je bent daardoor ook jezelf in de puzzels jan gaan verdiepen die altijd bij je grootouders op tafel lagen. Het waren dus niet altijd dezelfde puzzels die je op tafel zag liggen met al die poppetjes. Jan van Haasteren heeft een serie met verschillende thema’s zoals de zuidpool, zandsculptuur klaslokaal en nog veel meer. Vroeger had je ook alleen maar 1000 stukjes die je als klein kindje zelf ook niet kon maken maar tegenwoordig heb je ook al de puzzels van 150 stukjes dus ik ben als conclusie gekomen dat het puzzelen echt wel voor jong en oud is.

Puzzels kopen 

Nu je zeker overtuigd bent, koop je ook vaak verschillende soorten puzzels. Online via  legpuzzels.nl of in een speelgoedwinkel. Laatst had je ook een houten legpuzzel webshop ontdekt dit had je nooit eerder gezien een houten legpuzzel. Zo zie je steeds meer puzzels in diverse soorten en stijlen je raad het daarom ook iedereen aan. En koopt het zelfs voor je kinderen maar dan met minder stukjes want hun zijn inmiddels ook verslaafd.