juni 14, 2024

Keycords bedrukken doe je zo

2 min gelezen

Een keycord bedrukken is een zeer goede manier om jouw bedrijf extra te promoten. Zo kun je het aan relaties geven en is de kans groot dat ze het ook daadwerkelijk zullen gebruiken. Vaak worden keycords ook nog een veel weggegeven en krijgt de keycord steeds andere eigenaren. En dat is natuurlijk hele goede promotie.

De mogelijkheden van keycord bedrukken

Maar wat zijn nu eigenlijk de mogelijkheden van het bedrukken van je keycord? Je kunt er bijvoorbeeld je bedrijfsnaam op drukken of je logo. Zo bouw je naamsbekendheid en promoot je jouw diensten. Wat ook slim is, is om je slogan erop te laten drukken. Zo weet men gelijk wat voor bedrijf je hebt en wat je voor ze kunt betekenen. Zorg erg natuurlijk voor dat de naam, bedrijfslogo en slogan goed worden gedrukt. Echter is dat de taak van je drukkerij. Je dient enkel de goede instructies te geven, waarna zij aan de slag gaan.

Een goede partner

Een goede partner vind je door het internet eens goed door te nemen. Wanneer je een potentiële partner hebt gevonden is het belangrijk om een aantal zaken in de gaten te houden. Denk bijvoorbeeld aan de service. Je wilt een drukkerij met een goede klantenservice. Ze moeten je snel kunnen helpen en daarbij gedegen advies kunnen geven. Daarnaast moeten de levertijden goed zijn. Want het is natuurlijk nooit leuk om lang te moeten wachten op je bestelling. Vooral wanneer je jouw keycord laat maken voor een speciaal evenement, is het raadzaam om vooraf navraag te doen of een snelle levering mogelijk is.